Diensten

CARperfection

 Auto Detailing Noord Nederland

Exterieur 

De verschillende pakketten 


Pakket 1

Hierbij wordt de auto grondig gewassen, de banden en velgen worden gereinigd.  Nadien wordt de auto gedroogd met superzachte doeken. De autoruiten worden grondig gereinigd en er wordt een waxlaag aangebracht, welke een diepe glans achterlaat. De plastic delen worden verzorgd en de banden mooi zwart gemaakt.

€100Pakket 2

Extra bovenop pakket 1. Hierbij wordt de auto voor het wassen behandelend met een de-ironizer. Na het wassen wordt de auto gekleid om de lak diep te reinigen. Nadien wordt de auto behandeld met een glansmiddel om de diepteglans weer terug te krijgen. Ter bescherming krijgt de auto een behandeling met een kwaliteit sealant . Dit is een duurzame bescherming voor de lak. Ook de vooruit krijgt een speciale behandeling voor een langdurig waterafstotend effect 

€240Pakket 3

Extra bovenop pakket 2. Na dieptereiniging zal de auto via een twee-staps polijstprogramma behandeld worden om doffe plaatdelen weer tot leven te wekken en lichte krasjes en swirls te verwijderen. Nadien wordt de auto beschermd met een kwaliteit sealant  en afgewerkt met een specifieke wax. Hierbij ontstaat een mooie diepe glans en een langdurig waterafstotend effect. De velgen krijgen ook een beschermende laag.

€395
Koplampen herstellen

Door de jaren en het blootstellen aan UV-licht kan het glas of plastic van de koplamp vervagen of vergelen. Dit heeft een effect op de lichtopbrengt en zorgt ervoor dat uw auto er ouder uit gaat zien.

Ik kan de koplampen herstellen door deze in verschillende fases te schuren en te polijsten. Uiteindelijk krijgt u weer een frisse goed doorschijnende koplamp. Uiteraard afgewerkt met een goede sealant

€75
Interieur

De verschillende pakketen qua interieur


Pakket 1

Hierbij wordt de auto van binnen grondig  van voor naar achter gestofzuigd. Hierbij wordt uiteraard de kofferbak meegenomen.

De deursponningen worden grondig gereinigd

Het dashboard wordt stofvrij gemaakt en voorzien van een voedende en UV-beschermende coating.

Stoelen worden uitgebreid gestofzuigd en alle plastic delen in het interieur worden voorzien van een voedende en UV-werende coating.

Uiteraard worden de alle ramen en spiegels in de auto grondig gereinigd voor een uitstekende doorkijk.

 €85
Pakket 2

Extra bovenop pakket 1. Hierbij worden vloermatten diep gereinigd en voor zover mogelijk weer revitaliseert. Vlekken in de het tapijt worden ook met dezelfde techniek behandeld. De pedalen worden grondig gereinigd. de Bekleding wordt speciaal gereinigd en de hemelbekleding wordt nagelopen en indien nodig aangepakt met zorg.

In het interieur wordt elk knopje en elk oppervlak minutieus gereinigd en nadien voorzien van een voedende coating die een matte glans achterlaat.

 €135
Leerpakket

Indien uw auto een lederen interieur heeft, heb ik de mogelijkheden om deze met zorg intensief te reinigen en te voeden met kwalitatief hoogstaande producten. Zo ontstaat er een soepele matte look en draagt dit bij aan de levensduur van uw leer.

€40Auto detailing gaat verder dan schoonmaken


Een auto is voor velen een belangrijk bezit, u wilt deze graag in topconditie houden. Auto detailing gaat meerdere stappen verder dan het simpel wassen van de auto. In essentie wordt het exterieur en interieur zodanig behandeld, dat het er beter uit ziet, dan wanneer het de fabriek verlaat.

Hieronder leest u over de diverse mogelijkheden die ik aanbied.

Kwaliteitsproducten & milleu aspecten.


Bij CARperfection maak ik gebruik van hoogwaardige producten. 

De producten die via het reinigen op de grond terecht kunnen komen zijn biologisch afbreekbaar. De impact op het millieu en afvalwater worden hiermee geminimaliseerd. 


Er wordt gebruik gemaakt van producten waarbij ik  een goede ervaring heb in de toepasbaarheid en het effect hiervan op de auto en in het interieur.

ik maak onder ander gebruik van producten van Meguiars, Menzerna, Chemical Guys, GYEON, Poorboys World en 303

Lokaal bij uw thuis.


Ik bied mijn autowas en detail diensten aan bij u thuis. Zo heeft u minimaal ongemak en nadien een goed gepoetste auto voor de deur staan.

Het enige wat ik nodig heb is een stroomaansluiting en wateraansluiting.


Ik werk in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland.

Ik reken geen kilometer kosten binnen en straal van 20 kilometer  vanaf Zuidhorn. Hierna reken ik €0.25 per kilometer.

Bellen: 06 25 32 81 43

Copyright @ All Rights Reserved